INTREBARI FRECVENTE

CARE SUNT DATELE URMĂTOARELOR EDIȚII ALE FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TEATRU DE LA SIBIU?

Ediția 32: 20 iunie - 29 iunie 2025
Ediția 33 : 19 iunie – 28 iunie 2026
Ediția 34 : 18 iunie – 27 iunie 2027
Ediția 35 : 23 iunie – 2 iulie 2028
Ediția 36 : 22 iunie – 1 iulie 2029
Ediția 37 : 21 iunie – 30 iunie 2030

CUM POT CUMPĂRA BILETE LA EVENIMENTE?

Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se pot cumpăra online de pe site-ul www.sibfest.ro sau de pe www.entertix.ro.

POT FACE PARTE DIN PROGRAMUL FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TEATRU DE LA SIBIU?

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu promovează excelența în artele spectacolului. Dacă aveți una sau mai multe propuneri și doriți să aplicați pentru una dintre edițiile viitoare ale festivalului, vă rugăm să trimiteți materialele dumneavoastră (o singură dată pe ediție):
  • prin e-mail, la una dintre următoarele adrese: vicentiu.rahau@sibfest.ro - evenimente în săli (INDOOR) sau dan.bartha@sibfest.ro - evenimente în aer liber (OUTDOOR);
  • prin poștă: Teatrul Național „Radu Stanca”, Bd. Corneliu Coposu nr. 2, CP 550245 - SIBIU, România

Dacă propunerea dumneavoastră prezintă interes pentru a fi inclusă în programul oficial al festivalului, vă vom contacta pentru mai multe informații. Vă rugăm să aveți în vedere că răspunsul nostru nu reprezintă o selecție automată a spectacolelor propuse. Pe lângă valoarea artistică a propunerilor, criteriile de selecție iau în considerare și compatibilitatea cu caracteristicile spațiilor de joc disponibile.

În cazul în care nu veți primi răspuns din partea noastră, din cauza numărului foarte mare de aplicații, vă rugăm să reveniți cu alte propuneri pentru edițiile viitoare ale FITS. Vă mulțumim pentru interesul acordat Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

CUM AJUNG LA FESTIVAL?

FITS se desfășoară în zeci de locații din Sibiu. Verifică spectacolele programate în calendarul festivalului și vei găsi informații despre locul unde trebuie sa ajungi.
Dacă vii din străinătate, poți ateriza pe aeroportul internațional din Sibiu sau din principalele orașe din România, București, Cluj, Timișoara și Iași. La Sibiu poți ajunge și cu trenul, cu autobuzul sau cu o mașină închiriată.
Te rugăm să consulți programul Căilor Ferate Române cu puțin timp înainte de data festivalului. www.cfrcalatori.ro

EXISTĂ RESTRICȚII DE VÂRSTĂ?

Fiecare spectacol va avea precizări legate de limita de vârsta a publicului, în descrierile de pe sibfest.ro. Pentru mai multe detalii, va rugăm să consultați și regulamentul festivalului.

POT DEVENI PARTENER MEDIA SAU SPONSOR?

FITS este un ecosistem construit de-a lungul mai multor ediții. Pentru parteneriate media, te rugăm să ne dai un mesaj pe adresa press@sibfest.ro. Pentru sponsorizări, te rugăm să ne scrii pe adresa tnrs@sibfest.ro.

POT DEVENI VOLUNTAR AL FESTIVALULUI?

Da, atata timp cat ai varsta peste 16 ani și nu ești într-un an terminal de studii. Pentru mai multe informații despre profilul voluntarului FITS și departamentele festivalului, te rugăm să citești mai multe în secțiunea dedicată programului de voluntari.

POT FACE FOTOGRAFII SAU FILMA?

Este interzisă fotografierea și filmarea spectacolelor indoor. Vă rugăm să consultați regulamentul festivalului.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU DATELE MELE PERSONALE COLECTATE DE FESTIVAL?

În acest moment nu colectăm date personale, în afară de adresele de email prin care v-ați abonat la newsletter. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate.

CUM POT FI LA CURENT CU NOUTĂȚILE FESTIVALULUI?

Abonează-te la newsletter și vizitează-ne pe paginile noastre de Facebook și Instagram

EXISTĂ UN PUNCT PENTRU OBIECTELE PIERDUTE?

Te sfătuim să revii în locația în care ai pierdut respectivul obiect. FITS nu își asumă responsabilitatea pentru acestea.

CUM VĂ PUTEȚI BUCURA DE EVENIMENTELE ONLINE FITS?

Abonamentul online este valabil pe toată durata de desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, 21 iunie – 30 iunie 2024. 
 
Biletul unic online se poate achiziționa până la ora începerii evenimentului online și este valid până la sfârșitul difuzării acestuia. 
 
Spectacolele sunt disponibile pentru intervale de 24 de ore. După prima accesare a fiecărui spectacol, codul de vizionare este valabil timp de 4 ore. 
 
Pași de urmat pentru vizionarea evenimentelor online în cadrul celei de-a 31-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu:

1. Accesați www.sibfest.ro. În meniul din partea de sus a paginii apăsați butonul "PROGRAM FITS 2024"
2. Selectați butonul DUPĂ CATEGORIE, iar la butonul Alege o secțiune selectați Online
3. Derulați lista până la evenimentul dorit și accesați evenimentul
3. Apăsați butonul "Vizionare Stream"
4. Introduceți codul de acces în fereastra nou deschisă
5. Derulați până în dreptul playerului video și apăsați butonul „play” (triunghi)


Vizionare plăcută!
Situațiile de nefuncționalitate pot fi sesizate oricând pe adresa de mail scena@sibfest.ro sau telefonic, în intervalul orar 9:00 – 21:00, la numărul de telefon: 0728048945