Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu24 iunie – 3 iulie 2022 | ediția a 29-a

CAVALERUL ÎNFLĂCĂRAT

Cheek by Jowl/Moscow Pushkin Drama Theatre

SEZONUL BRITANIC

Text de: Francis Beaumont
Regia: Declan Donnellan
Designer: Nick Ormerod
Light design: Alexander Sivaev
Compozitor: Pavel Akimkin
Coregraf: Irina Kashuba
Asistent regie: Igor Teplov
Traducerea în limba română: George Ionescu
Produs de Cheek by Jowl și Moscow Pushkin Drama Theatre în coproducție cu Barbican, London; Les Gémeaux/Sceaux/Scène Nationale; Centro Dramático Nacional, Madrid (INAEM)

Distribuția: Alexander Feklistov (Grocer), Agrippina Steklova (Grocer's wife), Nazar Safonov (Rafe), Sergei Miller (Venturewell), Anna Vardevanian(Luce), Kirill Chernyshenko (Jasper), Andrei Kuzichev (Humphrey), Alexei Rakhmanov (Mr Merrythought), Anna Karmakova (Mrs Merrythought), Nikita Pirozhkov (Michael), Kirill Sbitnev(Tim)

SINOPSIS

Compania Cheek by Jowl colaborează din nou cu Teatrul Pușkin din Moscova la această piesă în ramă subversivă și cu note de comedie neagră de Francis Beaumont.
Începe „Neguțătorul din Londra”, o piesă reflexivă despre familii disfuncționale. Dar deodată, din public un vânzător și soția sa urcă pe scenă și încep să le explice actorilor muți de uimire că, deși le place spectacolul, acesta ar putea fi mai bun și mai interesant. Se pare că ingredientele lipsă ar fi un spațiu exotic în afara țării și un cavaler. Din fericire, ucenicul lor, Rafe, este candidatul perfect.
Rafe este așadar instaurat drept cavaler înflăcărat și aventurile sale încep să prindă contur, în timp ce drama familiară a „Neguțătorului din Londra” își urmează cu greu cursul, suferind întreruperi cronice din partea vânzătorului și a nevestei sale, care se implică major în povestea încâlcită și imprevizibilă.
Regizat de Declan Donnellan, cu o scenografie semnată de Nick Ormerod, „Cavalerul înflăcărat” este o comedie năucitoare, ilară și groaznic de relevantă într-o lume omniscientă în care toată lumea poate atinge faima și oricine poate scrie o poveste.

Reprezentații și bilete
20 AUGUST 20:00
FITS Online - În direct
1h 40min
Preț bilet: 30 RON
20 AUGUST 20:00
Sala Mare TNRS
1h 40min
Preț bilet: 100/60 RON
21 AUGUST 19:00
Sala Mare TNRS
1h 40min
Preț bilet: 100/60 RON
25 AUGUST 19:00
CineGold Sibiu
SALA 7
Preț bilet: 30 RON