CANADA
Vocal Development
Elizabeth Stepkowski Tarhan
Cu: Elizabeth Stepkowski Tarhan

DEZVOLTAREA VOCII. O serie de exerciții pentru voce ca parte a unei sesiuni practice de îmbunătățire a vocii: respirația, poziționarea vocii, gama, rezonanța, agilitatea și „culoarea”.
OBIECTIVE: identificarea unei poziționări corecte și eliberarea tensiunii musculare; creșterea capacității de a controla respirația și conectarea respirației cu sunetul și volumul; creșterea rezonanței și a gamei; dezvoltarea poziționării, a tonului, a agilității și a abilității de „colorare” a vocii pentru diferite stiluri muzicale.
 
SĂ VORBIM PE LIMBA LUI SHAKESPEARE. Participanții vor învăța tehnici de analizare și interpretare a textele shakespeariene și vor descoperi tehnici și metode pentru dezvoltarea personajelor.
OBIECTIVE: înțelegerea structurii unui text și cartografierea călătoriei emoționale; înțelegerea utilizării și semnificației punctuației; utilizarea tehnicilor de actorie pentru a citi textul și a crea personaje vibrante.
 


Eveniment nerecomandat celor sub 16 ani
Durata: 3h

ACCES GRATUIT, pe bază de înscriere la adresa de email alexandravenian13@gmail.com, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face până în data de 22 iunie 2022

EVENIMENT ÎN LIMBA ENGLEZĂ
Reprezentații și Bilete

28.05, 15:00

unknown location    2h
ACCES LIBER

24.06, 10:00

CJPCT "Cindrelul - Junii" SIBIU    4h
ACCES LIBER

25.06, 10:00

CJPCT "Cindrelul - Junii" SIBIU    4h
ACCES LIBER

26.06, 10:00

CJPCT "Cindrelul - Junii" SIBIU    4h
ACCES LIBER