REPUBLICA MOLDOVA
O mie de îngeri
Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice Chișinău
SEZONUL MOLDOVENESC

Text de: Mihai Fusu & Luminița Țâcu, după/after Elise Wilk
Regia: Luminița Țâcu
Cu: Mihaela Balanuța, Alex Berbinschi, Tatiana Bulat, Ana-Sia Carauș, Andrei Chira, Ion Liulica, Veronica Odagiu, Iurie Pascar, Corina Rotaru, Marina Rotaru, Dorina-Beatrice Timciuc
 

„O mie de îngeri” este o lecție deschisă, un spectacol menit să prevină și să combată fenomenul de bullying din școli. Spectacolul a fost creat în urma unei ample cercetări și documentări a acestui fenomen în Chișinău și în alte localități din Republica Moldova. Procesul de cercetare și documentare a fost efectuat de Mihai Fusu și Luminița Țâcu, inițiatorii proiectului, aceștia realizând interviuri cu psihologi, directori de școli, pedagogi, părinți și elevi. Spectacolul este un puzzle construit din interviuri, versuri create colectiv și scene din piesele autoarei Elise Wilk din volumul „În spatele geamurilor sunt oameni”.

Spectacol prezentat în limba română, cu traducere în limba engleză 
Durata: 1h 15min (cu 1 pauză)
Data premierei: 19.05.2019
Titlul original: O mie de îngeri
Efecte speciale: mașină de fum

Proiect al Centrului de Arte COLISEUM, inițiat de Ministerul Educației Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, finanțat de UNICEF și susținut de Teatrul Național „Mihai Eminescu” și Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice.
 
INTRAREA ESTE GRATUITĂ ȘI SE FACE PE BAZĂ DE REZERVARE, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE, LA NR. DE TEL. 0733662990.

Reprezentații și Bilete

24.06, 21:00

Sala Cavas a Universității ”Lucian Blaga” Sibiu    1h 15min
ACCES LIBER