Bursa de Spectacole / Ateliere / Dans
Rafaela Carrasco - Întâlniri și cursuri cu mari coregrafi
Rafaela Carrasco Company
Spania

Rafaela Carrasco este o expertă în dans spaniol și flamenco și este o renumită balerină și coregrafă. A plecat din Sevilla la Madrid în 1996 și, de atunci, a lucrat cu companii de renume și cu personalități precum Belén Maya, Israel Galván și Rafael Amargo. Datorită unuia dintre profesorii săi, Mario Maya, a avut prima sa oportunitate profesională și a descoperit performanța, mai întâi în cadrul companiei Mario Maya și apoi în cadrul Andalusian Dance Company.

În 2002, și-a fondat propria companie, unde accentul este pus pe asumarea de riscuri și pe crearea propriei viziuni asupra dansului. Ea actualizează arta flamenco prin absorbția din alte discipline de dans.

Printre premiile și recunoașterile ei, se remarcă acestea:

Giraldillo „Premiul special al juriului” pentru munca ei ca director artistic al Galei de închidere The end and the root. O plimbare în jurul dansului la Sevilla.

Giraldillo pentru cel mai bun spectacol în imagini. 20 de ani de Balet Flamenco Andaluz. 'Critic's Choice Award' Jerez Flamenco Festival 2018, pentru spectacolul ei 'Born a shadow'.


Masterclass-urile sunt concepute ca o oportunitate pentru participanți de a urmări și de a se implica în actul creativ al marilor coregrafi care participă în programul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Masterclass-ul are două dimensiuni: o scurtă prezentare a conceptelor de mișcare folosite pentru a crea un spectacol și cea practică, de experimentare a metodelor de lucru.


Eveniment prezentat în limba engleză

Înscrierile sunt disponibile în perioada 3 - 19 iunie și se pot face la acest link.

Reprezentații și Acces

24 Iunie, 10:00

CJCPCT „Cindrelul-Junii” Sibiu   
1h 30min