COLUMBIA
AAINJAA Says Hello!
AAINJAA
SEZONUL COLUMBIAN

Regia: Homero Cortés Ordoñez
Artiști: Jonathan Homero Cortés Ordóñez, Juliana Andrea Urriago Escobar, Diana Marcela Pinzón Quintero, Diego Alejandro Riaño Reyes, Erandi Esperanza Alberto Bernal, Derly Fernanda González Camargo, Jonathan Eduardo Narváez Rodríguez, Rafael Arturo Soto Acosta, José Luis Vargas Monter, Oscar Javier Cardona Pazmiño, Jose Carlos Valente Pichardo, María Paula Reyes Forero, Julián Santiago Lamprea Pedraza, Wendy Loraine Gómez González, Lizeth Johanna Zaavedra Porras, Juan David Granados Torres, Andrés Felipe Restrepo Fonseca, Carlos Alberto Rodríguez Moreno (logistics)
 

AAINJAA este o mișcare artistică multidisciplinară care vine din Columbia cu o propunere unică pentru întreaga lume. Percuția, dansul și teatrul sunt componentele care transformă fiecare spectacol într-o abundență de ritmuri și fuziuni incitante. O propunere sonoră îndrăzneață, plină de caracter și spontaneitate!
Grupul încântă publicul cu vitalitatea sa nesfârșită, atingând un tempo incredibil prin intermediul dansului frenetic și a expresivității teatrale, implicându-i pe toți cei din jur în dinamica spectacolului.
Cel mai citit ziar din Insulele Canare, La Opinión de Tenerife, consideră AAINJAA ca fiind cea mai bună Batucada din lume, datorită modului inovator și proaspăt în care interpretează melodiile samba-reggae, din Plaza de Bolivar din Bogota și până la Regatul Bahrain, în Golful Persic.

Durata: 50min
Titlul original: Aainjaa dice Hola

Reprezentații și Bilete

27.06, 18:30

Pietonala Nicolae Bălcescu    30min
ACCES LIBER

28.06, 18:30

Pietonala Nicolae Bălcescu    30min
ACCES LIBER

28.06, 20:45

Pietonala Nicolae Bălcescu    45min
ACCES LIBER

29.06, 18:30

Pietonala Nicolae Bălcescu    45min
ACCES LIBER

29.06, 20:45

Pietonala Nicolae Bălcescu    45min
ACCES LIBER